Sætter du pris på den frihed, det giver, at have egen bil?

Køb din nye eller brugte handicapbil her

Hos Auto Mobil finder du velholdte, brugte handicapbiler til en fornuftig pris. Kast et blik på salgslisten over handicapbiler og -minibusser. Vi har altid biler som er indrettet både til den private bruger samt til institutioner. Flere af busserne kan vi desuden levere med eller uden registreringsafgift.

Vi fremviser gerne bilerne på din adresse, uanset hvor i landet du bor
Vi har altid flere biler på vej ind eller under klargøring, så finder du ikke lige den rigtige bil for dig på salgslisten så kontakt os endelig.

Nye handicapbiler
Vi har altid nye handicapbiler på lager til levering. Vi opbygger også handicapbiler på vores eget værksted i Hvidovre.

køb handicapbilKyndig vejledning
Vores mange års erfaring med at tilpasse biler til forskellige handicap sikrer dig en professionel vejledning, når du skal finde den rigtige bil til din situation. Vi vil også kunne hjælpe dig med at finde ud af, om du er berettiget til at købe bilen uden registreringsafgift. Vi tager os af alle formaliteter vedrørende lovgivning og myndigheder undervejs.

Finansiering
Få en aftale, der passer til din økonomi. Vi hjælper dig også med at indhente forskellige finansieringstilbud, hvis du ønsker det.

Om du ønsker at købe eller leje, står vi klar til at hjælpe dig

Vi fremviser bilerne hos dig

Vi ved, hvor svært det er for dig ikke at kunne komme nogen steder. Uanset hvor du bor i Danmark, kommer vi til dig, hvis du vil se eller prøve en af vores biler eller vil snakke forskellige muligheder for at komme ud at køre. Du får selvfølgelig den samme service, hvis du ønsker at sælge din handicapbil. Har du særlige ønsker til indretning af en bil, så hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning for dig.

Kontakt Auto Mobil