Dit nye valg af bil

Foretrækker du en fabriksny handicapbil?

Der er flere måder at købe en ny handicapbil på.

  • Eget køb: I dette tilfælde står du selv for købet og indretningen af en ny bil. Du kan vælge at købe den kontant, få den finansieret eller på en leasingaftale. Uanset om der tale om en personbil eller en minibus, så vil bilen være på fuld afgift og indregistreres på hvide plader som almindelig personbil, såfremt man køber bilen selv.
  • Støtte fra kommunen: Du kan søge din kommune om støtte til køb af ny bil og indretning. Her kan du opnå fritagelse for betaling af registreringsafgift, såfremt du bevilges en nedstolet minibus.
  • Du kan søge din kommune om støtte til indretning af din egen bil

I alle ovennævnte tilfælde kan du søge din kommune om at blive fritaget for betaling af grøn ejerafgift.

Hvis du har et varigt, fysisk eller psykisk handicap, som i høj grad forringer din evne til at færdes, kan du søge din kommune om støtte til en bil samt tilskud til indretning af bilen. Din funktionsnedsættelse skal være af en så væsentlig grad, at du er afhængig af en bil for at:

  • Opnå eller fastholde et arbejde
  • Gennemføre en uddannelse
  • Deltage i aktiviteter

Kommunen vil vurdere din ansøgning ud fra en samlet vurdering af dit helbred, dine sociale forhold og din evne til at færdes, f.eks. din gangdistance. Desuden vil kommunen vurdere, om dit transportbehov kan dækkes bedre på anden vis – f.eks. med individuel handicapkørsel.

Skriv til os på info@auto-mobil.dk , vi sidder klar til at rådgive og hjælpe.

Fabriksnye biler indrettet til dig

Alle biler kan indrettes efter dine ønsker og behov

Vi har mange års erfaring i opbygning af handicapbiler. Vi tilbyder derfor at levere og indrette fabriksnye biler og busser med de nyeste produkter på markedet.

De mest populære valg

Eksempler på oftest anvendte personbiler ved afprøvning

Vi kan indrette stort set alle personbiler med en særlig indretning, som passer netop dine behov.
Har du spørgsmål eller søger vejledning, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@auto-mobil.dk

Vi sidder klar til at rådgive dig ud fra dine behov

Har du brug for yderligere hjælp?

Du er altid velkommen til at komme og besøge os til en uformel snak over en kop kaffe samt få en rundvisning i vores showroom. Her har vi et bredt udvalg af forskellige handicapbiler indrettet til at imødekomme alle fysiske udfordringer. Du er også velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om netop dit behov.

Kontakt Auto Mobil