Vores værdier

Vores værdisæt er spejlet i den høje service du vil opleve hos Auto Mobil

 

En specialindrettet bil eller bus er langt mere end bare et køretøj. Det er dit transportmiddel til hverdagen og helligdagen. Vi ved at processen fra afprøvning, til indretning, til salg ikke er ensartet for alle. Derfor er Auto Mobils stærke principper, noget vi efterlever på ledelsesgangen, i kontoret og på værkstedet.

køb handicapbil handicapbus Auto Mobil

Vi skaber mobilitet. . .

Vores mission er retten til fri mobilitet.  Når vi efterlever den mission, så kan vi ikke andet end at få glade kunder. Kunder der opnår langt mere end bare et transportmiddel og køreglæde, nemlig fri mobilitet.

. . . gennem specialindretning af biler

Vi monterer alt fra lifte til fjernbetjeninger i specialindrettede biler. Det gør vi på baggrund af en omhyggelig og detaljerorienteret afprøvning i samarbejde med dig.

Slutmålet er fri mobilitet, og vores samarbejde med dig igennem hele processen er måden vi kommer i land med vores målsætning.

 

handicapbil handicapbus Auto Mobil
handicapbil handicapbus Auto Mobil

Samarbejde

Vi arbejder alle mod samme mål, fra bruger til hjælper til sagsbehandler til vores egne konsulenter .

Vi ved, at aktiv vidensdeling og gensidige relationer, skaber et netværk som alle kan drage nytte af i processen for øget mobilitet. Derfor har vi forpligtet os til, aktivt at dele ud af vores viden, og invitere alle aktører ind i processen, for at komme bedst muligt i mål, med den skræddersyede løsning, der passer dig og dit behov.

handicapbil handicapbus Auto Mobil

Troværdighed & Tryghed

Vores konsulenter, håndværkere og driftsleder har mange års erfaring i branchen, og den erfaring gør vi aktivt brug af. Et køb af en specialindrettet bil kræver mange overvejelser. Her stiller vi vores erfaring til rådighed, fordi vi har set processen fra start til slut mange gange og fra alle arbejdsfunktioner. Netop fordi et køb af bil kan indebære mange overvejelser, er vores troværdighed i rådgivningen blevet en af vores kerneværdier.

handicapbil handicapbus Auto Mobil

Fleksibilitet & høj Serviceniveau

Et løfte om højt serviceniveau forpligter.

Det ved vi, og derfor henviser vi gerne til vores mange kunder, der dagligt anvender vores service. Et af vores servicetiltag er at være den eneste i Danmark der har online udlejning af handicapbiler.

handicapbil handicapbus Auto Mobil

Nærvær og Ydmyghed

At få bevilliget en handicapbil kan være en kompliceret omgang med mange forhold, som der skal tages stilling til. Det er derfor at vi forpligter os til, at være til stede under hele processen, specielt i situationer der kan være vanskelige eller udfordrende. På trods af vores mange års erfaring, så går vi altid til opgaven med ydmyghed, for alle har unikke behov, der kan kræve en ny individuel løsning.

Kontakt os allerede i dag!

Vi er klar ved tlf: 4444 1717 til en uformel samtale og rådgivning af specialindrettet bil