Om os:

Auto Mobil ApS er specialiseret i alt omkring handicapbiler. Uanset om du skal købe, leje eller sælge en handicapbil eller bus så kan vi hjælpe dig. Vi kommer til dig, uanset hvor i Danmark du bor. Du kan besøge os i vores afdelinger på Lunikvej 44 i Greve eller Østergade 62 i Vorbasse. Her har vi stort showroom og eget opbyggerværksted, hvor vi indretter biler individuelt tilpasset og skræddersyet efter dine behov.

Kort fortalt har vores mål i Auto Mobil, siden vi blev grundlagt i 2015, været at hjælpe kunden til at få den rette bil. Det indebærer køreglæde, tryghed ved betjening af udstyr og afprøvning så bilen passer den individuelles behov. Til at løse denne opgave har vi nogle af branchens mest erfarne konsulenter til afprøvning og håndværkere til implementering.

Med vores ambitioner om, at levere den bedste service i branchen, kigger vi altid på, hvordan branchen udvikler sig. Det betyder at vi bestræber os på at kende diverse trends inden for grønne elbiler, implementering af hjælpemidler og handicapudstyr i bilerne samt den gældende lovgivning. Dermed kan du kontakte os, og få en uforpligtende samtale med vores konsulenter om de mulige løsninger til handicapbiler.

Den Sociale Kapitalfond er blevet medejere af Auto Mobil

Den Sociale Kapitalfond har investeret i Auto Mobil.

Den Sociale Kapitalfond arbejder målrettet for at investere i virksomheder og organisationer, der bidrager til at løse sociale problemer. Det er en fond der både investerer kompetencer og kapital i virksomheder, med FN’s verdensmål for øje. Kort sagt, så er det en organisation, der er drevet af viljen til at gøre en positiv forskel.

I foråret 2021 har Den Sociale Kapitalfond lavet en kapitalindsprøjtning i Auto Mobil målrettet: At blive landsdækkende, at have en grøn bilpark og skabe mobilitet til alle med handicap.

At skabe adgang til mobilitet for mennesker med bevægelseshandicap, er en drivende faktor for os hos Auto Mobil. Det gør vi både via salg af specialindrettede biler efter den enkeltes behov, og lejeordringer fra én enkelt dag til længere perioder.

En fælles grøn ambition, er endnu en af drivkræfterne for Auto Mobil og Den Sociale Kapitalfond Invest. Auto Mobil udlejer allerede i dag elektriske og hybrid biler til mennesker med handicap, og arbejder på en grøn udvikling af bilparken.

Dette er grundlagene for Den Sociale Kapitalfonds indtræden i virksomheden. Med partnerskabet vil vi nu stå stærkere i kampen for rettigheden til fri mobilitet. Og med dette også vores ønske om at indfri den stigende forventning til at tage socialt ansvar som virksomhed.

AUTO MOBIL

code of conduct

Impact rapport 2023

Denne rapport omhandler vores aktiviteter for kalenderåret 2023.

Rapporten er Auto Mobils anden
Impact rapport og afspejler vores arbejde med bæredygtighed og socialt ansvar.