Ring eller skriv til os i dag

Har du brug for hjælp?

Send os en hurtig besked ved at benytte nedenstående formular eller pr. mail info@auto-mobil.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

14 + 3 =

SE VORES AFDELINGER HER:

Besøg os allerede i dag!

Sjælland

Lunikvej 44A, 2670 Greve.
Telefon: 4444 1717.

Greve

Lunik 44A
2670 Greve
Danmark

Jylland & Fyn

Østergade 62, 6623 Vorbasse.
Telefon: 9189 1031.

Vorbasse

Østergade 62
6623 Vorbasse
Danmark

Vi står altid klar til at tage imod dig!

Lær os bedre at kende

Imellem os har vi mange års erfaring i branchen

Hos Auto Mobil ønsker vi, du føler dig tryg igennem hele processen, og med vores vejledning finder vi sammen den rigtige løsning for dig.

Fyn & Jylland

Lone Nyrup Har flere års erfaring som konsulent i bil branchen og erfaring med specialindretninger af handicap biler og minibusser. Med base i Jylland hjælper hun med afprøvninger af biler og minibusser og rådgivning til processen.

Lone Nyrup

Salgsafdeling ⎜Konsulent

Mail: lny@auto-mobil.dk
Tlf.: 9189 1030

Sjælland

Casper Nordahl-Meyer er uddannet ergoterapeut og har godt 10 års erfaring indenfor hjælpemiddelbranchen. Med sin tekniske indsigt og sundhedsfaglige baggrund har Casper den viden, der skal til for at klare specialløsninger, bilafprøvninger, rådgivning og salg af handicapbiler.

Casper Nordahl-Meyer

Salgsafdeling ⎜Afdelingsleder / Ergoterapeut / Konsulent

Mail: cn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2446 6070

Robert Nielsen har været mange år i branchen. Flere kender Robert i forvejen og han er blandt de mest erfarne indenfor ALT, der vedrører afprøvning samt opbygning af handicapbiler.

Robert Nielsen

Salgsafdeling ⎜ Konsulent

Mail: rn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2939 6070

Kjeld Ritzau har mange års erfaring med indretning af biler til både handicap og erhverv, idet han tidligere har arbejdet på værkstedet og efterfølgende også med salg. Kjeld varetager primært salg til institutioner og erhverv men vil også bistå til bilafprøvninger, rådgivning og salg af handicapbiler.

Kjeld Ritzau

Salgsafdeling ⎜Erhverv- / Institution- / Handicapbiler

Mail: kr@auto-mobil.dk
Tlf.: 5458 1607

Michael Noer, der står bag Auto Mobil, har i flere år dagligt arbejdet med alt vedrørende handicapbiler og særligt indretning af dem. Fra 2003-2012 som konsulent og salgschef hos Motorbyen Specialbusser og fra 2012 til 2015 som afdelingsleder og salgschef hos Handicare Auto.

Michael Noer

Salgsafdeling ⎜ Indehaver

Mail: mn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2159 2818

Søren Wenningfeldt har over 10 års erfaring i med opbygning af Handicapbiler.  I det daglige fungerer han som værkstedschef, men samtidig er han også en dygtig teknikker, der arbejder med opbygning af bilerne. Søren er kendt for hans høje service niveau og altid gode humør.

Søren Wenningfeldt

Værksted ⎜Værkstedschef / Tekniker

Mail: sw@auto-mobil.dk
Tlf.: 2479 6070

Gert Fagerland er vores driftsleder og det er ham der har overblikket over de biler vi får ind, samt planlægning og koordinering af ombygningerne. Hans erfaringer kommer fra mange års arbejde, som værkfører hos andre autoværksteder / opbyggere.

Gert Fagerland

Værksted/Salg ⎜ Driftsleder

Mail: gf@auto-mobil.dk
Tlf.: 6138 6070

Lene Hansen er vores regnskabsmedarbejder, der bla. sørger for vores bogholderi. Så hvis du har et spørgsmål til en faktura, opkrævninger eller andet, så er det Lene, der har styr på det.

Lene Hansen

Kontor ⎜ Regnskabsmedarbejder

Mail: lh@auto-mobil.dk
Tlf.: 9339 6070

Administration

Hovedkontor

Mail: info@auto-mobil.dk
Tlf.: 4444 1717

Har du kun brug for en bil i ny og næ?

Lej en handicapbil online på HandiDrive

Der kan være flere årsager til, at det giver mening at leje en handicapbil for en kortere eller længere periode i stedet for at købe en. Alle vores udlejningsbiler kan i dag nemt lejes direkte på udlejningsportalen HandiDrive.dk.

HandiDrive er det eneste sted i Danmark, hvor du online kan booke en handicapbil, der passer til dine behov. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger og herefter er du klar til at booke en bil. Det er selvfølgelig gratis at oprette sig.

Se biler til udlejning