Ring eller skriv til os i dag

Har du brug for hjælp?

Send os en hurtig besked ved at benytte nedenstående formular eller pr. mail mn@auto-mobil.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Auto Mobil ApS

Lunik 44A
2670 Greve
Danmark

Lær os bedre at kende

Imellem os har vi mange års erfaring i branchen

Hos Auto Mobil ønsker vi, du føler dig tryg igennem hele processen, og med vores vejledning finder vi sammen den rigtige løsning for dig.

Michael Noer, der står bag Auto Mobil, har i flere år dagligt arbejdet med alt vedrørende handicapbiler og særligt indretning af dem. Fra 2003-2012 som konsulent og salgschef hos Motorbyen Specialbusser og fra 2012 til 2015 som afdelingsleder og salgschef hos Handicare Auto.

Michael Noer

Salgsafdeling ⎜ Indehaver

Mail: mn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2159 2818

Casper Nordahl-Meyer er uddannet ergoterapeut og har godt 10 års erfaring indenfor hjælpemiddelbranchen. Med sin tekniske indsigt og sundhedsfaglige baggrund har Casper den viden, der skal til for at klare specialløsninger, bilafprøvninger, rådgivning og salg af handicapbiler.

Casper Nordahl-Meyer

Salgsafdeling ⎜ Konsulent/Ergoterapeut

Mail: cn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2446 6070

Robert Nielsen har været mange år i branchen. Flere kender Robert i forvejen og han er blandt de mest erfarne indenfor ALT, der vedrører afprøvning samt opbygning af handicapbiler.

Robert Nielsen

Salgsafdeling ⎜ Konsulent

Mail: rn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2939 6070

Søren Wenningfeldt har mere end 10 års erfaring fra branchen. Søren står klar med sin ekspertise til at løse store og små opgaver, så vi altid har biler, der står klar til vores kunder.

Søren Wenningfeldt

Værksted ⎜ Værksteds- og Lagerchef

Mail: sw@auto-mobil.dk
Tlf.: 2479 6070

Gert Fagerland er vores driftsleder og det er ham der har overblikket over de biler vi får ind, samt planlægning og koordinering af ombygningerne. Hans erfaringer kommer fra mange års arbejde, som værkfører hos andre autoværksteder / opbyggere.

Gert Fagerland

Værksted/Salg ⎜ Driftsleder

Mail: gf@auto-mobil.dk
Tlf.: 6138 6070

Administration

Hovedkontor

Mail: info@auto-mobil.dk
Tlf.: 4444 1717

Har du kun brug for en bil i ny og næ?

Lej en handicapbil online på HandiDrive

Der kan være flere årsager til, at det giver mening at leje en handicapbil for en kortere eller længere periode i stedet for at købe en. Alle vores udlejningsbiler kan i dag nemt lejes direkte på udlejningsportalen HandiDrive.dk.

HandiDrive er det eneste sted i Danmark, hvor du online kan booke en handicapbil, der passer til dine behov. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger og herefter er du klar til at booke en bil. Det er selvfølgelig gratis at oprette sig.

Se biler til udlejning