Ring eller skriv til os i dag

Har du brug for hjælp?

Send os en hurtig besked ved at benytte nedenstående formular eller pr. mail info@auto-mobil.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

SE VORES AFDELINGER HER:

Besøg os allerede i dag!

Sjælland

Lunikvej 44A, 2670 Greve.
Telefon: 4444 1717.

Jylland & Fyn

Østergade 62, 6623 Vorbasse.
Telefon: 9339 2299.

Jylland

Farvervej 12, 8800 Viborg.
Telefon: 9189 1030.

Vi står altid klar til at tage imod dig!

Handicapbil handicapbus Auto Mobil
Handicapbil handicapbus
Handicapbil handicapbus

Lær os bedre at kende

Vi har mange års erfaring i branchen

Hos Auto Mobil ønsker vi, du føler dig tryg igennem hele processen, og med vores vejledning finder vi sammen den rigtige løsning for dig.

Fyn & Jylland

Lone Nyrup Har flere års erfaring som konsulent i bil branchen og erfaring med specialindretninger af handicap biler og minibusser. Med base i Jylland hjælper hun med afprøvninger af biler og minibusser og rådgivning til processen.

Lone Nyrup

Salgsafdeling ⎜Konsulent

Mail: lny@auto-mobil.dk
Tlf.: 9189 1030

Benny Varberg Har mange års erfaring med specialindretninger af handicapbiler og minibusser. Benny har det sidste årti bla. dækket det meste af Sønderjylland i firmaet Handicare / Handimobil Ribe. Nu er han med i vores nye stærke team med base i Vorbasse. 

Benny Varberg

Salgsafdeling ⎜Konsulent

Mail: bva@auto-mobil.dk
Tlf.: 9339 2299

Keld Jul

Værksted ⎜Tekniker

Mail: kj@auto-mobil.dk
Tlf.: 9189 1031

 

Sjælland

Casper Nordahl-Meyer er uddannet ergoterapeut og har godt 10 års erfaring indenfor hjælpemiddelbranchen. Med sin tekniske indsigt og sundhedsfaglige baggrund har Casper den viden, der skal til for at klare specialløsninger, bilafprøvninger, rådgivning og salg af handicapbiler.

Casper Nordahl-Meyer

Salgsafdeling ⎜Afdelingsleder / Ergoterapeut / Konsulent

Mail: cn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2446 6070

Robert Nielsen har været mange år i branchen. Flere kender Robert i forvejen og han er blandt de mest erfarne indenfor ALT, der vedrører afprøvning samt opbygning af handicapbiler.

Robert Nielsen

Salgsafdeling ⎜ Konsulent

Mail: rn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2939 6070

Kjeld Ritzau har mange års erfaring med indretning af biler til både handicap og erhverv, idet han tidligere har arbejdet på værkstedet og efterfølgende også med salg. Kjeld varetager primært salg til institutioner og erhverv, men vil også bistå til bilafprøvninger, rådgivning og salg af handicapbiler.

Kjeld Ritzau

Salgsafdeling ⎜Erhverv- / Institution- / Handicapbiler

Mail: kr@auto-mobil.dk
Tlf.: 5458 1607

Michael Noer, der står bag Auto Mobil, har i flere år dagligt arbejdet med alt vedrørende handicapbiler og særligt indretning af dem. Fra 2003-2012 som konsulent og salgschef hos Motorbyen Specialbusser og fra 2012 til 2015 som afdelingsleder og salgschef hos Handicare Auto.

Michael Noer

Salgsafdeling ⎜ Indehaver

Mail: mn@auto-mobil.dk
Tlf.: 2159 2818

Søren Wenningfeldt har over 10 års erfaring i med opbygning af handicapbiler.  I det daglige fungerer han som værkstedschef, der planlægger de nye opbygninger på værkstedet. Samtidig er han også en dygtig teknikker, der arbejder med opbygning af bilerne. Søren er kendt for hans høje service niveau og altid gode humør.

Søren Wenningfeldt

Værksted ⎜Værkstedschef

Mail: sw@auto-mobil.dk
Tlf.: 2479 6070

Gert Fagerland er vores eftermarkedschef og det er ham der har overblikket over service og reperationer, samt planlægning og koordinering af disse på værkstedet. Hans erfaringer kommer fra mange års arbejde, som værkfører hos andre autoværksteder / opbyggere.

Gert Fagerland

Værksted/Salg ⎜ Eftermarkedschef

Mail: gf@auto-mobil.dk
Tlf.: 6138 6070

Bogholderi

Mail: bogholderi@auto-mobil.dk
Tlf.: 4444 1717

Dan Aamand

Lager ⎜Lagerchef / Indkøb

Mail: da@auto-mobil.dk
Tlf.:  9363 9218

Administration

Hovedkontor

Mail: info@auto-mobil.dk
Tlf.: 4444 1717

Har du kun brug for en bil i ny og næ?

Lej en handicapbil online på HandiDrive

Der kan være flere årsager til, at det giver mening at leje en handicapbil for en kortere eller længere periode i stedet for at købe en. Alle vores udlejningsbiler kan i dag nemt lejes direkte på udlejningsportalen HandiDrive.dk.

HandiDrive er det eneste sted i Danmark, hvor du online kan booke en handicapbil, der passer til dine behov. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger og herefter er du klar til at booke en bil. Det er selvfølgelig gratis at oprette sig.

Se biler til udlejning

CVR NR. : 36898003