Venter du på en bil, men har et kørselsbehov nu, eller skal du på weekendtur med morfar, der sidder i kørestol? Så kan vi hjælpe imens du venter.

Lej en handicapbil online hos os på www.handidrive.dk

Er din egen bil på værksted og vil du gerne selv kunne køre i bil på ferie? Har du svært ved at undvære fleksibiliteten ved at kunne køre selv?
Der kan være flere årsager til, at det giver mening at leje en handicapbil for en kortere eller længere periode i stedet for at købe en.
Alle vores udlejningsbiler kan i dag nemt lejes direkte på  HandiDrive.dk.

Auto Mobil er det eneste sted i Danmark, hvor du online kan booke en handicapbil, der passer til dine behov. Det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger og herefter er du klar til at booke en bil. Det er selvfølgelig gratis at oprette sig.

Vi har også biler, der er indrettet, så du selv kan køre den med håndbetjent speeder og bremse. Du kan også få en bil, der har plads til kørestol ved siden af føreren eller specielle sæder bag i bilen.

Typisk ligger priserne mellem 1.295 – 1.795kr om dagen alt efter hvilken type bil du har brug for.  Dagsprisen falder væsentligt des flere dage man skal bruge en bil. Priserne er selvfølgelig inkl. forsikring.

Bilerne kan lejes i perioder fra 1 dag op til 30 dage ad gangen direkte på HandiDrive.dk. Ønsker du derimod at leje en bil i en længere periode, kontakt os på 4444 1717.

Om du ønsker at købe eller leje, står vi klar til at hjælpe dig

Vi fremviser bilerne hos dig

Vi ved, hvor svært det er for dig ikke at kunne komme nogen steder. Uanset hvor du bor i Danmark, kommer vi til dig, hvis du vil se eller prøve en af vores biler eller vil snakke forskellige muligheder for at komme ud at køre. Du får selvfølgelig den samme service, hvis du ønsker at sælge din handicapbil. Har du særlige ønsker til indretning af en bil, så hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning for dig.

Kontakt Auto Mobil