Venter du på en bil, men har et kørselsbehov nu, eller skal du på weekendtur med morfar, der sidder i kørestol? Så kan vi hjælpe imens du venter.

 

Book en handicapbil

Er din egen bil på værksted og vil du gerne selv kunne køre i bil på ferie? Har du svært ved at undvære fleksibiliteten ved at kunne køre selv?

Der kan være flere årsager til, at det giver mening at leje en handicapbil for en kortere eller længere periode i stedet for at købe en

Vi har danmarks største udvalge af lejebiler til personer med et handicap, så uanset om du selv skal køre bilen med håndbetjent speeder og bremse eller skal bruge en bil, hvor en hjælper eller pårørende kører, så er vi leveringsdygtige. Vi har også større biler, som specielt er egnet til institutioner.

Alle bilerne kan selvfølgelig køres på et almindeligt kørekort (B).

Typisk ligger priserne mellem 1.455 – 1.995kr om dagen alt efter hvilken type bil du har brug for.  Dagsprisen falder væsentligt des flere dage man skal bruge en bil. Priserne er selvfølgelig inkl. forsikring.

Bilerne kan lejes i perioder fra 1 dag og op til 30 dage ad gangen.

Om du ønsker at købe eller leje, står vi klar til at hjælpe dig

Vi fremviser bilerne hos dig

Vi ved, hvor svært det er for dig ikke at kunne komme nogen steder. Uanset hvor du bor i Danmark, kommer vi til dig, hvis du vil se eller prøve en af vores biler eller vil snakke forskellige muligheder for at komme ud at køre. Du får selvfølgelig den samme service, hvis du ønsker at sælge din handicapbil. Har du særlige ønsker til indretning af en bil, så hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning for dig.

Kontakt Auto Mobil