Vi samler på glade kunder

Dem og deres erfaringer kan du læse meget mere om her på siden

Hvis du er på markedet efter en bil, og har spørgsmål eller brug for rådgivning hertil, så læs gerne med, når vi deler ud af oplevelser og gode råd fra købsprocessen.

(Psst… Du kan oså hoppe ned i bunden, og komme direkte til Roberts Hjørne 😉)

Hvis du gerne vil holdes opdateret på vores råd og udvikling af branchen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Jeannes’s oplevelser med Auto Mobil

Jeanne har hentet sin nye Mercedes Sprinter, og vi synes at den klæ’r hende.

Hvis du overvejer at købe en specialindrettet bil, og er nysgerrig på processen, så læs med her om Jeannes oplevelse af Auto Mobil:

Hvordan har dit forløb med Auto Mobil hjulpet dig i afprøvningsprocessen?
“Robert (Konsulent) har hjulpet hele vejen, også med forberedelse”.

Hvorfor valgte du Auto Mobil?
“Jeg har altid været glad for Robert Nielsen (Konsulent) og Gert Fagerland (Driftsleder) lige siden jeg har været på biljagt, de udgør den gode service”

Hvad bliver den første køretur?
“Ned og købe et bur til hunden”. Vi er glade for at bilen kan skabe køreglæde både for Jeanne og hund 😀🐕‍🦺

Har du været glad for Konsulenten Robert?
“Robert skal have klap på skulderen” og “Gert havde styr på monteringen af fjernbetjening til fastspænding af kørestol. Det var god rådgivning”.

Vil du bruge os næste gang du skal købe bil?
“Robert har været pissegod”.

Vi siger tusind tak for de fine ord, og ønsker god tur på vejene.
Hvis du læser dette, og tænker at du gerne vil have samme rådgivning som Jeanne har fået, så skriv gerne direkte til Robert på rn@auto-mobil.dk eller ring til os på tlf. 4444 1717.

Enhver købsproces er forskellig. Der er ingen råd som er one-size-fits-all. Vi bestræber os på at dele ud af vores viden, for at gøre din købsproces nemmere.

Hvis du har et ønske om at lære mere, så udfyld formularen til højre eller ring til vores kompetente konsulenter i dag på tlf. 4444 1717. Du kan kontakte os på email:

info@auto-mobill.dk

 

6 + 9 =

Roberts hjørne

3 hurtige til vores konsulent Robert

– Kan man få hjælp til at ansøge bevilling?

Ja, det kan man godt. Interesseorganisationer som Ulykkespatient Foreningen har en fin guide til dette. Hvis man ønsker sig mere personlig guide, så kan man altid henvende sig til vores erfarne konsulenter (som kan guide dig uden om eventuelle udfordringer). Vi har mange års erfaring at dele ud af”.

På vores side Nyttig information, har vi samlet en del links til interesseorganisationer, som kan være brugbar for dig som køber.

 

– Bestemmer kommunen hvilken bil jeg skal købe, eller kan jeg få indflydelse på mærke og model?

Du vil altid kunne få indflydelse på valg af bil. Kriteriet er at bilen holder sig inde for kommunens egnethedsvurdering”. En Ferrari kan vælges over Suzuki, såfremt at man har fået en bevilling, og kan finansiere merværdien selv. Her skal man altså være meget opmærksom på egenbetaling og egnethed.

Du kan se vores katalog over biler til salg her.

– Hvis jeg siger ja til en samtale og rådgivning hos Auto Mobil, er jeg så forpligtet til at vælge dem når jeg skal købe bil?

Nej, samtale og rådgivning hos Auto Mobil vil altid være uformel og uden binding. Du har altid frit leverandørvalg, og kan frit vælge leverandør på trods af kommunens anbefaling. Hvis du er i tvivl kan du kontakte tlf. 4444 1717.

Du kan se vores kontakt info her.